söndag 25 november 2007

Idol

Åh, jag vet inte ens vad jag ska säga!

Eller, jo det vet jag, men jag vågar inte nämna namn för då blir jag väl stämd av den uppblåsta jävla korkskallen. Jag är inte en förespråkare för jante i vanliga fall, men den här killens ego är ju skrattretande. Kan inte hålla med Aftonbladets krönikör mer än vad jag gör.

Dumma jävla idiot, du är inte ens hälften så bra som du tror.

Jag har egentligen inte brytt mig så mycket om Idol, för dom som är bra får ändå skivkontrakt så småningom, men i fredags blev jag förbannad. Sen ångrade jag mig och blev bara uppgiven. Ska man tycka synd om ett sånt pucko eller inte?

onsdag 7 november 2007

Meredith

Joo, jag får nog erkänna det. Jag är besatt av Greys Anatomy. Därför är jag lite sur ikväll när dom håller på och strular i mitt favoritprogram. Kan dom inte bara vara kära och lyckliga? Nu menar jag alltså Meredith Grey och Dr McDreamy. Resten får gärna strula, det håller programmet igång :-)
Jaaaaa, jag VET att det bara är en såpa och att dom inte är ihop i verkligheten och så, men jag kan väl få vara lite sådär "tonårig" och leva mig in? Eller?

Felformulerat. Det var INTE en fråga. Jag är lite småkär i Greys Anatomy och jag står för det. Sådeså.

(Däremot så har jag aldrig och kommer aldrig att vilja se ett enda program av, läsa en enda artikel om eller ens tänka någon vänlig tanke om ett annat program. Det programmet är Ensam mamma Söker. Isch.)

Och dessutom så somnade jag i soffan till Bonde söker fru (gillar inte det så skarpt heller mao) men vaknade precis till Greys. Det säger väl allt?!