onsdag 25 januari 2012

Vinterdepression?


Jag gör ju så gott jag kan, varför duger det inte, palmjävel?

tisdag 24 januari 2012

Lite nya bilder

Gav mobilen en sista chans, reslutatet blev detta....

Nalle & Saffe


Nalle

Saffe har inte bästa foto-minen på


Nalle


Parodie

måndag 23 januari 2012

Ny mobil och bättre bilder

På fredag är det löning och så fort jag får möjlighet skall jag åka in till Den Stora Staden (Visby) och köpa mig en ny mobil. FÖR JAG HATAR DEN JAG HAR NU! Den är inte bra till nånting överhuvudtaget. Dyr var den och ful är den och jävligt jävlig. Köp aldrig Ericsson Xperia Pro eller vafan den nu heter. Skit skit och skit.

Men iallafall. När jag köpt en ny mobil (gärna lila eller rosa känner jag) så kommer det att gå mycket bättre för mig. I livet rent generellt, men framförallt när det gäller att ta vackra bilder att lägga upp på bloggen.

Idag t.ex. kunde jag inte ta nån bild på Belinda när jag longerade henne för då måste jag först starta om mobilhelvetet för den hade låst sig och det fanns lixom inte utrymme för det just där, just då.

Men iallafall nr 2. Det går bra med Belinda, vi tog ett jättekliv framåt häromdagen när jag bestämde mig för att det fick bära eller brista, och så jag satte hårt emot hårt, alltså det fanns inget utrymme att bråka och se! Det hade effekt - vi travade till slut (efter visst studsande upp och ner på stället och lite sånt) vackert på en volt. Skam den som ger sig. :-) Jag var sträng och som vanligt så funkar det. Jag slutade inte driva förren hon gick fram, och när hon gjorde det så lättade jag och berömde. Det tog en stund och både hon och jag var ganska trötta men som sagt.... Inget mera "nu tar vi det försiktigt så får vi se" Har slutat med sånt. Nu skulle hon GÅ och inget annat. Kul när man lyckas nån gång ibland.

Saffe däremot behöver man inte gräla med. Han är fantastisk.
.
.

fredag 20 januari 2012

Boktips igen



Den här boken inspirerar mig verkligen. Att se dessa fina bilder på underbara hästar och ryttare som ser ut som att någon hällt ner dem på hästryggen.... Mål 2012: Bättre sits!

Jag fick den här boken av min väninna Ingela förra julen, alltså 2010, och det är ett under att den inte är sönderläst för jag bläddrar i den ofta. Träningstips och inspiration alltså!

Du kan köpa den här http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153431987 för 144:- + frakt

söndag 15 januari 2012

Halka och broddning


Halka och broddning hör ju lixom ihop. Jag är inte speciellt förtjust i något av det. Saffe är jättesnäll att brodda, tålmodig och så, men det är ju så JOBBIGT! (Kan det vara för att min feta julmats-mage tar emot när jag står böjd? Kan det verkligen...?)
Och med broddar på Saffe tillkommer ju även boots. Vill ha ett par såna här:

...eller ett par såna här:


Vi behöver ju inte diskutera hur praktiska dom är med fluff. Men fina.

tisdag 10 januari 2012

Världens bästa tidning



Prenumeration på Hippson Magazine fick jag av min sambo i julklapp. Det är nog världens bästa tidning tror jag. Ett enda fel; kommer i brevlådan alldeles för sällan. Bara 6 nr/ år... Men väl värd att vänta på, alltså!

måndag 9 januari 2012

Den där Belinda

Anna bjöd oss på middag ikväll (mkt gott) och vi passade på att pyssla lite med "Eländet" (Belinda alltså).
Det gick MKT bra. Jag tog ut henne på gången, Peter höll henne (inte binda fast - en sak i taget tar vi va) och jag borstade och kratsade hovar och pysslade lite. Hon var bara dum en gång (kospark när jag skulle kratsa en bakhov) men annars uppförde hon sig MKT bra. Trevligt när framsteg inträffar :-) Kanske finns det hopp?

tisdag 3 januari 2012

För dyr för en stackars kommunanställd....

Detta är Den Ultimata Soffan. Den är snygg, den är skön, den skulle passa perfekt hemma hos mig. Finns bara en enda liten (pytteliten) sak som inte passar mig.....:


Fuck, va den är dyr....

Boktips

"Naturen som ridhus" av Elisabeth Hjortvid

Den här boken handlar om distansritt och långturer till häst, allt från träning, tävling och eftervård till allmänt "att tänka på". Bra för både nybörjare och mer rutinerade. Jag ville ut och rida med en gång...

Du kan köpa den till exempel på http://www.blahasten.se/ för 249:- + frakt

måndag 2 januari 2012

Födelsedagspresenter

Jag fick födelsedagspresenter eftersom jag varit snäll. Till exempel fick jag konsertbiljetter till dessa:


Globen 24 mars.

söndag 1 januari 2012

Nytt år, nytt liv

Jag tillhör en av dom där som avger nyårslöften. Och tro mig, jag vill verkligen hålla dem. Men jag tänker inte avge nåt vikt-löfte i år (där har jag "mål" = skillnad), utan i år är mitt löfte att varje vecka pröva minst ett nytt recept på antingen mat, bakverk eller dylikt. Hade detta löfte förra året oxå, och höll det faktiskt riktigt länge. Fram till Peters olycka, faktiskt. Efter det kom livet lite allmänt ur led....

Jaja, idag är det iallafal nyårsdagen och Saffe är igångsatt igen. Han är pigg och glad och känns fin!


Såhär började jag nyårsaftonskvällen. Skål!