fredag 27 maj 2011

Saffe är hopphäst igen

Bilden från förra året. Hoppas nån tog en lika bra i år...


"Hopptävling" på Puser idag. Det var 80 cm som gällde, det var på denna tävling förra året som Saffe blev halt och fick vila i ett halvår. Men vi bestämde oss för att ge det en chans till. (Än så länge ser allt bra ut. Han står med Back On Track upp till öronen så vi får väl se imorgon).

Nu är ju 80 cm ingen riktig klass, det var en Clear Round såklart, för unghästar typ, och så för mig och Saffe (Och Ingela och Lilja). Allt gick bra trots att det blåste storm, när ryttaren innan mig skulle hoppa började borden vid serveringen att blåsa runt men när det var vår tur så hade dom kedjat fast borden igen och allt stod på sin plats. Vi hoppade hinder nr 1-2-3 sen var hinder nr 4 en ROSA GRIND i motljus = Saffe tänker inte hoppa nåt som knappt syns. Vi kom över andra gången, hinder nr 5 var dessvärre en mur... Jag kan inte minnas att jag och Saffe någonsin hoppat mur. Det gjorde vi inte nu heller på två försök.... Tredje "olydnaden" och alltså ingen rosett men vi fick börja om från början och prova igen om vi ville och det ville vi. Nu hoppade vi allt så strålande vackert men en bom blåste (?) ner på hinder nr 3. Det blåste ju storm så man kan faktiskt tro att det var vinden och inte Saffe som typ ställde sig på bakbommen. Som en unge sa på dagis igår :"Det kunde ha varit så". Haha, bra att ta till när man blir påkommen med att ljuga :-)

Så nöjd med dagen och tja, vem vet, kanske blir nån mer Clear Round nån gång.

Med fölen är allt bara toppen men fasiken vad det är svårt att komma på namn! Vi vill att det skall vara typ nåt tema och Peter vill att det skall vara enkelnamn, men längre än så har vi inte kommit. Jobbar vidare... Skall försöka orka/ hinna lägga in nya bilder på dom imorgon.

Nu börjar Criminal Minds. Måste rusa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då håller jag tummarna för att de inte blir någon skada på Saffe denna gång. Back on track ska faktiskt funka prima.
Namn.....ja de är inte lätt. Prins Söt och Prins Sötis?
Må bäst tjejen
/Maja

Josefin sa...

Får väl köra lilla sjöjungfrun tema:) Triton och Blunder? Eric och Sebastian? Eller varför inte Kroken och Snoken?! ;)