lördag 11 juni 2011

Kvällen före

Hopptävling imorgon. Just för tillfället inte så nervös, "kanske" lite mer imorgon.... Har fixat färdigt allt iallafall, ridit en sväng på Saffe som var pigg och glad (och rädd för VISSA kor. Inte alla) putsat grejor och allt sånt. Kan inte göra så mkt mer just nu. Bada honom får jag göra imorgonbitti, ingen ide att göra det ikväll eftersom han går ute och gillar att rulla sig. Allrahelst när han är nybadad :-)


Madde startar på måndag, lopp 5 spår 3 och Peter kör. Hon har ju tagit sista pengen nu i varje start, hoppas det kan bli första pengen den här gången, haha. Nej men allvarligt, förhoppningsvis så har hon ju gått framåt med varje start. Jag har däremot inte läst på vilka hästar hon möter, det spelar ju ganska stor roll kan man säga.


Småbarnen (Putte och Nisse alltså) har ännu inte fått några "riktiga" namn. Vi klurar och klurar... Jag tyckte att Cyklon och Tyfon var bra men det tyckte ju tydligen nån annan oxå för det fanns det redan hästar som hette det så det är bara att fundera vidare.


Ariel tränar på. Hon börjar bli så fin i kroppen nu, inte massvis överbyggd (bara lite) och glansig och lite muskler. Skall se om jag kan få nån snygg bild på henne snart, inte bara när hon står i hagen och hänger...


Nähej, dags att lägga sig på soffan och kolla lite på tv och slappna av kanske. Det har varit en lång dag.


Inga kommentarer: