söndag 9 november 2008

Barbackatur

Imorse var vi uppe tidigt och tog en sväng. Peter skulle ta en lugn tur med Madde så jag och Nalle hängde på, barbacka. Det var jättelänge sen jag red barbacka! Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon... Men det var kul. Nalle är ju så mysig att rida barbacka på, han galopperar ju så bra och så. Så det var skoj.

Sen bar det av till stan för att hämta bror, sen ut till Klinte för att fira farsdag, sen tillbaka till stan med bror och fira Peters far. Hemma igen, ont i huvudet som få, men det går väl över om jag går ner mina 13,7 kg. (Undrar om det hör ihop. Huvudvärken och övervikten, alltså... Gör det säkert.)

James Bond igår då, undrar ni. Ja, det undrar jag oxå, typ. Visst var det action, men nån höjdarfilm kan jag inte påstå att jag tyckte att det var. Om dom hade tagit bort en sådär... 53 mord och lagt in en handling, en liten kärlekshistoria och nån rolig kommentar här och där så hade det nog gått bättre. Fast Daniel Craig är cool förstås :-) Men men, Casino Royale ligger nog ännu etta på "Bond-toppen" här hos mig.

.

Inga kommentarer: