onsdag 27 januari 2010

Ingen hoppträning

Idag är det ju onsdag och jag och Saffe skulle normalt ha varit på hoppträning. Men det är snö everywhere och det är typ med livet som insats som man ger sig ut på vägarna. Och en bra bit på väg till Lärbro kör jag på ganska små vägar som nog inte prioriteras i snöröjningskretsar. Så det blev stanna hemma ikväll. Kanske vi kan ta igen träningen en annan dag. Bara det slutar blåsa så inte vägarna driver igen så kan man ju köra. Att det är halt är väl en sak, bara att köra försiktigt så brukar det gå. Men när det är drivor OCH halt blir det probs, allrahelst med hästtransport efter... Man vil inte gasa genom drivan och då kan man lätt fastna. Ja, ni vet.

Vi har pulsat i snö i veckan iallafall, och Saffe är lite busig och motionerar även på egen hand i hagen. Han gillar när det är sån här "lätt" snö, så det sprutar när han springer i det. Ariel hänger på ibland men hon är så mammig just nu så helst vill hon bara stå bredvid Parodie.
Och Nalle och Omega kan man ju kanske inte anklaga för att vara så smarta. Dom går bara in i utestallet när det finns mat där. När dom ätit upp - ut igen. Iallafall Omega. Nalle står gärna kvar inne men samtidigt så vill han vara med Omega så...

Jahaja, imorgon börjar jag sent men måste gå upp tidigt för att skotta snö. Det är bra motion. Tyvärr inte roligare för det.

.

Inga kommentarer: