fredag 3 juli 2009

Åska

Idag åskade det rejält. Regnade ganska mkt. Skulle gå ut och se om Lillan och Parodie ville gå in. Lillan ville definitivt in. Hon stod tryckt intill Parodie med öronen rakt ut som en åsna. Supergullig! Men Parodie spelade svår och ville inte gå in, men när Lillan hängde på mig och givk mot dörren lät hon sig bevekas och följde med hon oxå.
Lillan är så duktig nu, går jättebra att leda och allting. Hon gnäggar när vi kommer ut och är allmänt söt :-)
Parodie däremot är lite konstig. Hon gnäggar så fort hon inte ser Saffe och Madde, springer i hagen när dom två är inne och äter, men samtidigt så höll hon på att äta upp Madde igår när hon skulle gå förbi. Tror inte hon har bestämt sig för hur hon vill ha det...

Madde åker in till Hasse på travet imorgon, han har mer tid och lust att köra än Peter. Skall se om det går att släppa ihop Saffe med Parodie och Lillan då...
Fick förresten höra att Maddes ägare har dött. Får se vad det leder till med leasingkontrakt och så vidare...

Saffe och jag var och hopptränade för Erling i Lärbro i onsdags. Det gick hyfsat fast det märktes ju att vi inte hoppat på länge förstås. Vi tränade på takt över bommar och takt på raka linjer och sånt. Sits, följsamhet, tempo... Rättså basic men alldeles perfekt för oss. Tror vi hoppade ca 70 cm som högst och jag var inte rädd en enda gång! (Applåder?) Däremot så har jag blåmärke på ett ganska känsligt ställe på kroppen efter att Saffe fick tics mitt i en landning och höll på att ramla omkull... Men vi överlevde bägge två iallafall. Det gick mkt bra för Ingela oxå, det var kul att se!
Erling frågade oss om vi ville komma hoppläger en helg och vi sa att såklart ville vi det. Förra året var vi ju för kass men i år kunde han sätta ihop en grupp för bara oss och med nån till som hade "mindre rutin" som han uttryckte det (Tror han egentligen menade "lika kassa som ni" :-)) Det skall bli kul! Aldrig varit på ridläger, bara jobbat på!

.

Inga kommentarer: