fredag 1 oktober 2010

Rhodos

"Lindostaxi"

Maten var suverän! (Vinet oxå)

Det var varmt så en paus i skuggan då och då var nödvändig.


Blev en del poolhäng...



Fint hotellrum på nedre botten.
Rhodos kan varmt rekommenderas. Med betoning på varmt. Vi har haft toppenväder och är jättenöjda med resan. Bra väder, bra hotell, god mat. Rhodos är vackert och åker ni dit tycker jag att ni skall besöka Lindos, Rhodos första stad. Den ligger längs en bergssida med ett akropolis som vakar över staden och de smala gränderna. Grekland som på tv.
.
Här hemma hade allt funkat bra dessutom. Det är alltid skönt att det rullar på även om det ju är synd att veta att man inte är oersättlig för livets fortsatta gång ;-) Ett äppelträd hade blåst ner över staketet (inte hästhagestaketet som tur var) så det har Peter varit duktig och sågat sönder och fraktat bort. Det var ingen direkt chock, det var ett genomruttet träd och det visste vi, var bara en tidsfråga egentligen.
Badrumsbygget går framåt som tusan! Bilder kommer....
.
Hästarna mår bra. Ariel minns all tömkörning men har varit liiiite bråkig både idag och igår. Hoppas på återgång till inget bråk inom kort.
.
Saffe har fått komma in på nätterna nu. Vi skall börja skritta vid hand imorgon. Han har plenty of överskottsenergi men benen är toppenfina.
.
Nalle var underbar på hoppträningen trots en veckas vila i hage. När vi kom hem hade han blött näsblod i transporten. Paniken övertog mitt sinne. Nalle har ALDRIG blött näsblod under de 14 år som jag haft honom. Ringde in till Peter som hörde att jag nästan började gråta så han kom ut på direkten för att stödja mig.
Verkade dock inte livshotande. Tvättade hela huvudet på Nalle men det fanns ingen sår så det måste verkligen ha varit näsblod. Men han var pigg och glad, åt, hade ingen temp. Har inte märkt att han skulle må dåligt efter det och han har heller inte blött nåt mer. Men läbbigt var det med blod i hela transporten, typ (överdrift) :-/
.
Jaja, nu är det midnatt och jag måste sova. Vi har en hel del att ta tag i i helgen. Plugga dressyrprogram, t.ex.
.
.





Inga kommentarer: